Γενικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ημερίδας

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Τόπος Διεξαγωγής Ημερίδας

Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138

Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 118 54 Αθήνα

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη βρίσκεται στον αρ. 138 της οδού Πειραιώς, η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς νέους άξονες ανάπτυξης της Αθήνας. Η ανάπλαση του ήδη υπάρχοντος κτίσματος, που είναι οργανωμένο γύρω από εσωτερικό αίθριο, έχει υλοποιηθεί χάρη στη συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το σύνολο του νέου κτηρίου καταλαμβάνει έκταση 8.200 τ.μ. με υπόγειους χώρους 2.800 τ.μ. και εσωτερικό αίθριο 850 τ.μ. Οι εκθεσιακοί χώροι καλύπτουν επιφάνεια 3.000 τ.μ., το αμφιθέατρο είναι χωρητικότητας 300 ατόμων, ενώ υπάρχουν και αίθουσες που φιλοξενούν τις υπηρεσίες του Μουσείου.

Προσβασιμότητα

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ : 815, 049, 914, 838, Β18, Γ18

ΤΡΟΛΛΕΥ 21

ΜΕΤΡΟ γραμμή 3 (σταθμός ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ),

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ σταθμός ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ

Συνεδριακή Αίθουσα

Επίπεδο +2 
Αμφιθέατρο χωρητικότητας 360 ατόμων

Foyer

Γλώσσα Συνεδρίου

Επίσημη γλώσσα της Ημερίδας είναι η Ελληνική. Σε όσες συνεδρίες υπάρχουν ξένοι ομιλητές, θα υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας (ελληνικά, γαλλικά)

Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας Ημερίδας

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 09.00 – 17.00


Αλλαγές Προγράμματος

Οι φορείς διοργάνωσης και η επιστημονική επιτροπή των συνεδρίων διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής στη ροή του προγράμματος, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο.

Πρακτικά Συνεδρίου

Τα πρακτικά των ομιλιών και εργασιών θα δημοσιευθούν στο site του συνεδρίου μετά την λήξη του στην ενότητα Highlights.

Πολιτική Καπνίσματος

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους ανεξαιρέτως τους εσωτερικούς χώρους του συνεδριακού κέντρου. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Κινητά Τηλέφωνα

Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, παρακαλούνται οι σύνεδροι όπως έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα απενεργοποιημένα ή στην αθόρυβη λειτουργία εντός της συνεδριακής αίθουσας κατά τις ώρες διεξαγωγής των συνεδριάσεων.

Ασφάλεια

Το Ιδρυμα Λαμπράκη καθώς και η Εταιρεία Οργάνωσης της Ημερίδας δε φέρουν καμιά ευθύνη για προσωπική φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, ή λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων ειδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως φροντίσουν για τις ανάγκες τους σε ταξιδιωτική και υγειονομική ασφαλιστική κάλυψη.